ZÁSILKY EXPEDUJEME I NA SLOVENSKO!

Mina Kolouchová x Koi Kids

Nikdy v životě jsem nevěděla, co chci dělat a nevím to dodnes, ale celý život to mám tak, že mi to nějak chodí do cesty samo. Mění se moje zájmy i priority, a tak to nastavuji podle aktuálního rozpoložení
banner Mina final

 Mina Kolouchová

Design a dětská móda jsou její vášní, a její precizní cit pro nejmenší detaily to jen umocňuje

x

KoiKids

Koi Kids je švédská značka, kterou najdete jen u nás. Zaměřuje se na pohodlný střih, "chytré" detaily, kvalitní materiály a nadčasový desing.

Používá zbytkové materiály a věří, že jejich výrobky mají pozitivní dopad pro naši planetu. 

 

Spojení sil bylo skvělé rozhodnutí a výsledek předčil očekávání - vznikla tak krásná kolekce NEVER STOP PLAYING

a poprvé Koi Kids uvedl na trh i oblečení pro dospělé

 

Minu, řekni nám pár slov o sobě ? 

Jmenuji se Mina (a to opravdu, ne jenom jako) a teď momentálně jsem hlavně máma.

Původně jsem z Moravy, ale už to bude 8let, co jsem zdrhla do Prahy

Nikdy v životě jsem nevěděla, co chci dělat a nevím to dodnes, ale celý život to mám tak, že mi to nějak chodí do cesty samo. Mění se moje zájmy i priority, a tak to nastavuji podle aktuálního rozpoložení

MILUJU cestovat, fakt hodně… ještě trochu víc než jídlo, a taky mam pořád pocit, že je mi 23 a brzy se bláznivě zamiluju. Nějak ten čas nestíhám.

banner střed 

Nedávno Tě oslovila společnost Koi Kids, abys ses podílela na nové kolekci, byla to jasná volba ?

Sofie mně kontaktovala na instagramu už víc než rok zpátky. Posílala Stellče nějaké oblečení, začaly jsme spolu sdílet i bežné všední věci a já pořád toužila po nějaké dosplělácké mikině (často Stelle závidím, co na ni jde sehnat a na nás ne).

A tak, když se konečně nechala ukecat, nabídla mi, ať si ji udělám podle sebe :-) Takže ano, neváhala jsem. Tohle mě bavilo vždycky :-)

 

Jak probíhaly přípravy ? Měla si od začátku jasnou představu nové kolekce ?

Obecně komunikace pouze přes telefon u něčeho takového je náročná v tom, aby výsledek byl přesně to, co chcete. A taky nás tlačil čas. Nejtěžší bylo vybrat nápis, se kterým se ztotožním, který nebude moc sentimentalní, ale zároveň aby si pod ním našel každé to svoje. Nakonec jsem přesně věděla, že to bude “never stop playing”. Ale i výběr barev po zprávách a fotkách byl hodně “na slepo”.

Ale zvládly jsme to! A myslím, že výsledek je super!

 

Proč tyto barvy a střih?

Šedá je prostě klasika. Kdo doma nemá šedou mikinu a kdo ji nemá rád? Střih měl za úkol hlavně velké rukávy. A aby byl oversize. Chtěla  jsem něco, co budu mít chuť oblíct vždy, když nevím, co na sebe a budu se v tom cítit dobře. Takže i v nateklejší dny prostě povolím břicho a není to vidět :-))

 

Proč by si měl zákazník mikinu zakoupit ?

Mikinu by si měl koupit ten, kdo ji opravdu chce nosit. Nechci, aby ji kupoval někdo z rozmaru. Ale proto, že se mu líbí, že se v ní chce válet u filmů, jezdit v ní na výlety, matchovat s dětma, s partnerem nebo s kamarádkou. Cítit se v ní prostě sám sebou.

banner střed_3

 

Plánujete další spolupráci ?

  Ano. Nová kolekce je už téměř nachystaná, bude jemná, krásná a mám z ni mega radost

 

Na co se můžeme těšit v nové kolekci jaro/léto 2024?

V nové kolekci se můžete těšit na pastelové barvy. matching oblečení a novinku, která dosud na Koi Kids nebyla.

                                               

Kde a kdy tě můžeme vidět/ sledovat ? 

Poslední dobou mám trošku socialní útlum, ale jelikož rády cestujeme, tak sdílíme tyhle naše výstřelky na @momdotjourneys, osobně mě jde potkat nejčastěji tam, kde je výběrová káva a sladký pečivo!

 

Koi banner